ODRŽANO TRADICIONALNO BOŽIĆNO SIJELO – PORTAL KOCKICE <

ODRŽANO TRADICIONALNO BOŽIĆNO SIJELO

Tradicionalno božićno sijelo održano je 28. prosinca u Hrvatskom domu “Kralj Tomislav” u Zenici. Ova manifestacija predstavlja ujedno i posljednji događaj u sklopu bogatih božićnih dana koje organiziraju hrvatske i katoličke institucije grada Zenice.

Organizator ovog događaja je Hrvatsko kulturno društvo Napredak, a mi smo razgovarali sa tajnikom ovog društva g. Draženom Čolićem koji je istaknuo: Ovo sijelo ima dugu tradiciju i predstavlja vrhunac bogatih božićnih manifestacija u Zenici. Večeras će nastupiti Zbor Napretka, kao i Izvorna muška i ženska skupina, a specijalni gosti su članovi KUD Željezara. Pored njih, večer će začiniti i tamburaški sastav Zlatne žice.

FOTOGALERIJA

 

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

ODRŽAN VIII. MALONOGOMETNI BOŽIĆNI TURNIR

Read Next

MARINA RADOŠ: LJUBAV POSTOJI. NIŠTA NE MORA, A SVE MOŽE

Follow On Instagram