<

Dva nova slučaja korona virusa u BiH

Gradonačelnik Brčko distrikta BiH i komandant Kriznog stožera Siniša Milić priopćio je da su potvrđena dva slučaja na COVID – 19 tj. korona virusa u Brčko distriktu BiH.

“Pozvamo građane da poštuju sve mjere koje je Krizni stožer donio i socijalni kontakt svedu na najmanju moguću mjeru. Zaštitimo i sebe i druge”, dodao je Milić, javlja N1. Ukupno 14 osoba je testirano u Brčko distriktu, a dvije osobe su pozitivne na korona virus. Radi se o supružnicima. Kako je dodao Milić, oboje su u izolaciji od 18. ožujka. Sa ova dva slučaja, ukupan broj zaraženih korona virusom je 128.

izvor:vecernji.ba

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Federacija bi danas trebala dati zeleno svjetlo za najam Aluminija investitorima

Read Next

Ministar Mandić: Testova ima savršeno dovoljno, pučanstvo se ne treba brinuti

Follow On Instagram