<

Još dvoje zaraženih u Sarajeva, jedna žena umrla, ukupno 166 oboljelih u BiH, troje umrlo

U Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu večeras su stigli rezultati za testiranih 17 osoba i potvrđena je zaraza koronavirusom za njih još dvoje, od kojih je jedno preminulo.

Radi se o osobama s Ilidže. Ženska osoba je bila u kontaktu s kćerkom koja je putovala u Italiju, dok je muškarac vezan za klaster koji potječe iz Konjica, prenosi Dnevni avaz.

Danas je, podsjećamo, potvrđen koronavirus kod ukupno 30 osoba u BiH, tako da je sada u našoj zemlji ukupno 166 zaraženih./HMS/

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Zaraženi direktor poduzeća BNT TMiH Adis Ikanović, mogao bi snositi krivičnu odgovornost

Read Next

EU pomaže BiH sa 68 milijuna eura

Follow On Instagram