HTV otkrio jesensku shemu 2020.

By

Jesenska shema HTV-a počinje u ponedjeljak 21. rujna, a u njoj se ističe novi središnji Dnevnik u 19 sati koji će biti pet minuta dulji, s novim prilozima i grafikom, duljim sportskim minutama i redizajniranom vremenskom prognozom, izvijestili su u petak s HRT-a.

U sklopu dramskog programa, najavljena je i nova sezona ”Crno-bijelog svijeta” i nova dramska serija ”Dnevnik velikog Perice”, a pri kraju je i snimanje ”Područja bez signala”, nove serije kojoj je producent Kinorama, a redatelj Dalibor Matanić.

U terminu hrvatskog suvremenog filma četvrtkom u 21 sat na HTV2 predviđeno je desetak premijera uključivši i ”Koja je ovo država” redatelja Vinka Brešana, ”Glas” Ognjena Sviličića te ”Comics Sans” Nevija Marasovića. U terminu hrvatskog antologijskog filma petkom u 22 sata na HTV3 predviđeni su ciklusi Veljka BulajićaBranka Bauera, Kreše Golika i drugih.
Od serija najavljene su ”A Porina dobiva”, ”Glup kao kokoš, tvrdoglav kao magarac”, ”Uskoci”, ”Nesreće(2)”, ”Opstanak (2)”, ”Kolaži o laži”, ”Velikani hrvatskog glumišta”, ”Udomi me”, ”Berge Istra” i ”Dani kada se tresao Zagreb”.

U Zabavnom programu najavljeno je prikazivanje već snimljene nove sezone ”Zvijezde pjevaju” te nova sezona showa ”Volim Hrvatsku” i ”5.com s Danielom”. Počela su i snimanja novih sezona popularne ”Potjere” s novim epizodama koje idu već od 7. rujna, a ”Tko želi biti milijunaš” starta 24. rujna, ali u novom konceptu – po epidemiološkim pravilima snimanja bez publike.
S HRT-a ističu i nove kulturne sadržaje, školski program i novu platformu za Djecu i mlade te intenzivnu pripremu nove školske godine u ”Školi na Trećem”.

U Sportskom programu najavljen je i nastavak ”Stadiona” koji će od 14. rujna ponedjeljkom navečer pratiti zanimljivosti s domaćih i europskih travnjaka, te nogometnom Ligom prvaka, a nastavlja se i praćenje košarkaške NBA lige. HTV će pratiti i Hanžekovićev memorijal, novo izdanje Roland Garrosa i skijaški kup.

S HRT-a su izvijestili i da  novoj jesenskoj shemi HTV-a više neće biti popodnevne mozaične emisije “Dobar dan Hrvatska” – umjesto koje će emitirati vrhunske strane dokumentarce. Ekipa emisije “Dobar dan Hrvatska” pridružit će se kolegama “Dobro jutro Hrvatska” koja opet starta 21. rujna u novom terminu – od 6.30 do 10 sati na HTV-1./jutarnji.hr/

You may also like

Hot News