<

IZLIJEČITE PREHLADU ZA SAMO 2 DANA

Jeste  li ste znali da u samo dva poteza i uz samo dva ključna, jednostavna i zdrava sastojka možete se riješiti  prehlade za samo dva dana?

Ljekovita svojstva  meda su dobro poznata, a cimet se smatra jednim od najzdravijih začina. Ali kombinacija ova dva sastojka je zaista bombastična, posebno kada je riječ o prehladi.

med

Recept za napitak od meda i cimeta jača imunitet i pomaže kod umora, kroničnog kašlja i prehlade, njeguje sluznicu i čisti sinuse. Naime,  oba sastojka djeluju antivirusno, antibakterijski i protiv-upalno, kao i protiv raznih oblika gljivičnih infekcija.

Sastojci za prirodni lijek protiv prehlade:

  • 1 žlica meda
  • 2 žličice cimeta u prahu

Priprema:

1. U decilitar mlake vode dodajte med i cimet te ih izmješajte dok se med ne rastopi.

2. Napitak pijte dva puta dnevno,  najbolje tri dana za redom. Isto možete učiniti i bez vode.

3. U šalici promješajte med i cimet, a  po mogućnosti napravite si količinu za nekoliko dana.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

NAJSLAĐE ČETVORKE NA SVIJETU !?

Read Next

MARTIN RAGUŽ: “BiH SU POTREBNE PROMJENE”

Follow On Instagram