ZAŠTO SAM SAM: STUDENT IZ SARAJEVA OTVORENO ISPROZIVAO DANAŠNJE DJEVOJKE!

By

Jedan mladi student iz Sarajeva svojom objavom na Facebook-u podigao je dosta prašine i njegova objava vrlo brzo se proširila po mnogim portalima. Ovaj mladi student prozvao je današnje djevojke i objasnio zašto ne može naći djevojku. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Zašto nemam devojku? Odlučio sam se da napišem ovaj post nakon dužeg vremena. Danas se svašta nažalost naziva devojkom. Što si finiji i ljepše se odnosiš prema njoj ona te sve više odbacuje od sebe. I sam sam doživio mnogo neugodnih situacija. Svaka devojka sa kojom sam se “kontao” ili bio u vezi ostavljala me uz izgovore: “Ti si fin, osoba si za brak, dosadno je sada da mladi budemo skupa, bolje kad dođe vreme za udaju”, ja sam to shvatio u ovom smislu: “Ti si fin, meni treba neko da sa njim sve preživim, da se provodim, da me proba cjelu, a onda kad se uozbiljim i pređe preko mene pola grada, treba mi neki fin za brak“.

Jadno, žalosno. Mnoge postavljaju na Facebook-u statuse: “Nema finih momaka”, “Fini ne postoje”, “Mnogi gledaju samo izgled”, čim vidim status tog tipa odmah djevojku koja je objavila status brišem iz prijatelja. Te koje kukaju i svašta pišu vozikaju se okolo sa klošarima, papcima, seljačinama koji ih psihički i fizički zlostavljaju, ali one ipak ostaju sa njima u vezi jer ih “vole”. Nijedna ne cijeni finoću, nijedna ne želi da ide u kazališta ili kina, već  se žele  provoditi po mjestima do jutra i da se opijaju u alkoholu. Neko će reći: “Tražiš na pogrešnim mjestima”, ali to nije točno! Džamija, biblioteka, park, stadion, kafić, noćni klub… Sve su to mjesta na kojima sam “tražio neku normalnu”, ali je nema. Priđeš im uživo sa ciljem da se upoznaš, kukaju kako momci ne prilaze, a onda se zadesi danas takozvano isfuravanje, mmm-kaju samo, glumataju nešto, ne znaju ni “ćao” reći, tako da svaki momak doživi poniženje.

Prilazio sam i “lijepim” i “ružnim” devojkama, i onim nepopularnim u društvu, ali isto se dešava, sve je to isto u dva grama. Jedno pišu, a drugo rade. U životu sam do sada naučio da što su vam skuplje boce za stolom, to su jeftinije devojke oko vas. Devojka treba da bude sinergija ljepote, sofisticiranosti i stila, da bude obrazovana, da voli, da joj ne smeta pažnja. Bolje je biti sam nego dati srce i dušu osobi koja to ne zna da cijeni, koja ti možda ni priliku neće dati, a ako ti da priliku samo će te šutnuti. Da vam Emir nešto kaže, možda sam ja rođen u pogrešno vrijeme i na pogrešnom mjestu, a možda današnje devojke ne cijene prave stvari!!!! Hvala na pažnji!!!”

IZVOR: FB(ERVIN)

You may also like

Hot News