<

“Fashion Arena Mostarce ostavila bez teksta”

Protekli tjedan, kada je u pitanju moda, definitivno je obilježio najiščekivaniji modni događaj, “Fashion Arena”, koji je održan u Mostaru.

1Organizacija, izlagači kao i kompletna produkcija, rame uz rame sa svjetskim događajima, otvorili su velika vrata Fashion Areni, koja će zasigurno biti najposjećeniji modni spektakl u našoj regiji, ali i šire. Poznata imena sa modne scene, prošetali su FA pistom. Pored poznatih imena ženskog dijela, kao sto su Tea Bosković i Tina Katinić,posebno su se istakli muški manekeni, koji su plijenili pažnju kako svojim stasom tako i kreacijama koje su prošetali.

Posebnu pažnju privukao  je model Halid Gušo, mladi maneken, kojem su odavno predvidjeli svjetsku karijeru, a na Fashion Areni dokazao je da je zaista pred njim blistava karijera u modnom svijetu. Prošetavši poznate brendove poput Jeordie’s, US Polo i kreacije Milana Senića, ostavio je jak pečat i otvorio sebi vrata van granica naše države Bosne i Hercegovine. Ovome prekrasnom mladom dečku želimo još mnogo uspjeha u svome radu.

3

Monika Sušac

Read Previous

Goran Pašalija donosi nekoliko savjeta za idealan odabir božićne dekoracije za dom

Read Next

U HKD “Napredak” upriličena podjela paketića za blagdan Svetog Nikole

Follow On Instagram