DIVANHANA 23. TRAVNJA GOSTUJE U ZENICI – PORTAL KOCKICE <

DIVANHANA 23. TRAVNJA GOSTUJE U ZENICI

Divanhana gostovat će u Zenici, u skopu turneje, 23. travnja 2014. u zeničkom BNP-u, s početkom u 19:30. Divanhana je osnovana 2009.  od strane grupe mladih studenata na Muzičkoj Akademiji u Sarajevu, a bavi se isključivo njegovanjem i prezentiranjem tradicionalne glazbe Balkana, sa posebnim akcentom na sevdalinci.

divanhana1Divanhanu odlikuje neobičan i orginalni pristup glazbi. natojeći da prezentiraju svoj rad u što više bosanskohercegovačkih gradova s ciljem vraćanja kulturnih događanja u kulturne institucije u BiH koje su u vrlo lošem stanju. Sve posjetitelje koncerata Divanhane očekuje nevjerojatno  glazbeno putovanje kroz Balkan. Naime, posjetitelji koncerata imaju priliku čuti naljepše zvuke glazbe iz Hrvatske, Makedonije, Srbije, Kosova, Crne Gore i sevdalinki. Stoga sve ljubitelje glazbe koju izvodi ovaj band, pozivamo na izcrstan koncert i želimo Vam u ime portala kockice.ba  lijep i ugodan provod.

Karte za ovaj koncert su u pretprodaji od 01.04.2014. u BNP-u Zenica a rezervacije karata se mogu izvršiti na brojeve telefona 032 242 604 i 062 859 555 ili na e-mail: marketing.prodaja@bnp.ba.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

NEPOZNATI BUSOVLJAK ŽRTVA EMISIJE “U ZDRAV MOZAK”

Read Next

U ČAJDRAŠU ODRŽAN ZAJEDNIČKI KRIŽNI PUT ZENIČKIH ŽUPA

Follow On Instagram