<

INTERNET POLUDIO OKO RAZVODA BEYONCE I JAY Z.

Najmoćniji par glazbene industrije godinama se već bori sa raznim suludim tračevima. A posljednja glasina zadnjih dana dobila je novu dimenziju. Naime, stvari su se pravo uzburkale nakon Jayeve svađe s Beyonceinom sestrom Solange u liftu prije dva mjeseca i od tad se ne smiruju.

New York Post objavio je novu priču da su Carteri na rubu prekida. Oni pišu da je par posjećivao bračnog savjetnika, ali da su sad napokon odlučili okončati svoj odnos nakon što završi Turneja “On The Pur”.

I na naslovnicama In Toucha i Life & Stylea nalazi se upravo razvod slavnog para. Unatoč tomu, njihove fotke pričaju drukčiju priču. Beyonce je na Inastagramu objavila fotku sebe Jay Z i njihove kćeri Ivy, sretne su fotke s posljednjeg koncerta objavljene i na njezinoj stranici.

Kako god bilo u nekom ćemo trenutku saznati šta se događa. Ako američki mediji ubrzo ne odustanu od ovako žestokog inzistiranja na njihovm razvodu, možda Beyonce i Jay Z naprave iznimku pa se sami oglase o slučaju.

 

IZVOR: Index.hr/kockice

 

Dražen Čolić

Dražen Čolić je rođen 19.07.1980. u Zenici. Zaposlen je kao tajnik HKD"Napredak" podružnice Zenica. Na portalu Kockice radi kao novinar- istraživač.

Read Previous

PORUKA MIRA IZ NADBISKUPIJSKOG CENTRA ZA MLADE IZ SARAJEVA

Read Next

POVIJEST ZENIČKOG NAPRETKA DO 1945.

Follow On Instagram