<

KRENULA NA FOTOGRAFIRANJE, A ZAVRŠILA NA VLASTITOM VJENČANJU

Našao je savršeno rešenje za svoju zahtjevnu zaručnicu. Dvije godine su bezuspješno pokušavali da organiziraju vjenčanje, a onda je on presjekao…

Jedan Amerikanac pronašao je idealno rešenje za muke koje je njegova zaručnica imala sa organizacijom njihovog venčanja. On je organizirao vjenčanje iznenađenja. Sve je organizirao tajno i to toliko tajno da ona nije mogla ni da nasluti šta joj se sprema! Uz to ona prst nije mrdnula da bi se vjenčanje organiziralo! Brian Green i Christina McGinnis zaručili  su se 2013.  i imaju dvogodišnju kćerku. Željeli su da se vjenčaju ali je uvijek nešto iskrsnulo.lazven1

“Pokušavali smo pet ili šest puta i svaki put bismo odmicali dalje sa organizacijom. Ali uvijek se priprema završila tako što bismo poludjeli i sve ostavili tako kako jeste i od vjenčanja ništa nije bilo”, izjavio je Green za NBC. No, onda se sve promijenilo. Dan D je bio 14. prosinca 2014.  kada je budućoj mladoj rečeno da obuče svoju vjenčanicu i u njoj dođe do jednog tržnog centra u Gruziji na fotografiranje. Ustvari sve je bila namještaljka za vjenčanje iznenađenja.

I dok je Christina pozirala ispred ogromne jelke iza nje je stajao njen otac sa velikim bidermajerom. Kada ga je ugledala ništa joj nije bilo jasno, a on joj je onda objasnio da se ona danas udaje. Potom je uslijedila slijedeća reakcija :

2

 

“Bila je šokirana, presretna i oduševljena”, izjavio je mladoženjin brat Chris Green za Huffington post i dodao: “Na fotografiranje je došla u vjenčanici koju je sama odabrala tako da smo znali da će na kraju biti oduševljena”. Ubrzo potom oko mjesta vjenčanja okupilo se mnoštvo prijatelja, obitelji pa i nekoliko kupaca iz šoping centra i svojim prisustvom su uljepšali dan mladenaca. Od kada je video postavljen na Youtube 23. prosinca, pogledalo ga je više od milijun i pol pregleda.

http://youtu.be/HEfP63NA7UU

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

VITAMIN C SMANJUJE RIZIK OD MOŽDANOG UDARA

Read Next

DIJANA JELČIĆ; ZRCALJENJE DUŠE!

Follow On Instagram