RADE ŠERBEDŽIJA NASTUPIO U BNP-u ZENICA – PORTAL KOCKICE <

RADE ŠERBEDŽIJA NASTUPIO U BNP-u ZENICA

Šerbedžija(Pixsell)
Pixsell

Zeničani su , u sklopu obilježavanja manifestacije “Dani Bosanskog narodnog kazališta”,mogli uživati u nastupu legendarnog glumca Rade Šerbedžije.  Naime, ovom se manifestacijom obilježava 64 rođendan BNP-a. U sklopu izvođenja predstave “Ćorkan” autora Harisa Burine,  na velikoj sceni sa glazbeno-scenskim performansom nastupio je i glumac Rade Šerbedžije sa zagrebačkim bendom Zapadni kolodvor.

Rade Šerbedžija počastio je zeničku publiku izvodeći pjesme sa starijih i novog albuma, koji je tek u pripremi. Svojim perfomansom prisjetio se starih vremena, kao i svojih prijatelja iz Zenice, ali i prostora bivše Jugoslavije. Nakon dvosatnog nastupa, Šerbedžija se zahvalio publici i domaćinimana dočeku i ukazanoj prilici da sa njima proslavi 64 rođendan BNP-a.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Ples maturanta 17.generacije iz K.Š.C-a

Read Next

8. MART- MEĐUNARODNI DAN ŽENA

Follow On Instagram