Adam Sandler novim filmom osvaja publiku

Sandler koji je prije dvije godine potpisao svoj drugi četverogodišnji ugovor s Netflixom, udružio se s Jennifer Aniston u komediji o paru iz New Yorka koji se nađe upleten u misterij oko smrti starijeg milijardera

Novi film Adama Sandlera (52) ‘Misteriozno ubojstvo’ (Murder Mystery) srušio je Netflixov rekord kad je riječ o broju ljudi koji su ga pogledali, javlja Independent.

Foto: IPA/Pixsell

Sandler koji je prije dvije godine potpisao svoj drugi četverogodišnji ugovor s Netflixom, udružio se s Jennifer Aniston (50) u komediji o paru iz New Yorka koji se nađe upleten u misterij oko smrti starijeg milijardera tijekom putovanja po Europi.

The 89th Academy Awards - Vanity Fair Party - Los Angeles | Autor: © AFF-USA.COM/Press Association/PIXSELL

Foto: © AFF-USA.COM/Press Association/PIXSELL

Iako kritičari već dugo Sandlera ne hvale, publika ga očito obožava, naročito ona Netflixova. Prema pisanju Varietyja, u svega tri dana film je na Netflixu pogledalo skoro 30,9 milijuna korisnika.

Foto: Twitter/Screenshot

Dosad je rekord držao film ‘Bright’ Willa Smitha (50) koji je u prva tri dana pogledalo 11 milijuna ljudi.

Stručnjaci za film napominju da se broje samo pregledi korisnika koji su pogledali 70 posto filma. Prema predviđanjima Netflixa, ‘Murder Mystery’ mogao bi nadmašiti i ‘Bird Box’, koji je u prvih mjesec dana pogledalo 80 milijuna ljudi, ‘Triple Frontier’ s 52 milijuna te ‘The Highwaymen’ koji je u 30 dana privukao 40 milijuna gledatelja. /24sata/

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Prva pričest u ratom izmučenom Alepu

Read Next

Što slavimo svetkovinom Tijelova?

Follow On Instagram