Goran Ivanišević uvršten u Tenisku kuću slavnih – PORTAL KOCKICE <

Goran Ivanišević uvršten u Tenisku kuću slavnih

Javio mi je Todd Martin, rekao sam samo ženi, nije bilo lako čuvati tajnu. I nisam mogao imati bolju partnericu za ulazak od Conchite Martinez. Govor će trajati pet do sedam minuta, pripremit ću ga, ali i zaboraviti…

Goran Ivanišević (48) dobio je životno priznanje i uvršten je u Hall of Fame. Teniski je svijet tu vijest objavio na Australian Openu. – Javio mi je Todd Martin (bivši tenisač, danas direktor Hall of Famea nap. a.), a ja sam prvo javio ženi. Nismo smjeli nikome govoriti prije objave i nije bilo lako čuvati takvu tajnu. Rekao sam i svom timu dok smo bili na pripremama u Dubaiju. A sad nakon što je objavljeno, dobivam čestitke sa svih strana – rekao je Ivanišević za Novu TV iz Melbournea.

– Uveli su prije dvije godine da se zbrajaju i glasovi navijača, a po njima sam i lani bio u vrhu. Eto, sad sam i ja s genijalcima, velikjim imenima.

Na pozornicu će u srpnju izaći s Conchitom Martinez.

– Nisam mogao dobiti bolju partnericu za ulazak u Hall of Fame! Nadam se da će govor biti po mome, opušten. Naravno da ću zaboraviti ono što pripremim, pa ću nešto dodati… Todd mi je rekao da govor traje pet do sedam minuta.

Osvajanje Wimbledona 2001. posvetio je Draženu Petroviću, a ovo?

– Roditelji su najzaslužniji, odrekli su se karijera kako bih ja uspio i sigurno će doći na red kad ću držati govor. Posvetit ću ga i sestri, koja je ponosna na mene tamo gore i gledat će me…

Podsjetimo, Goranova je sestra Srđana (53) umrla prošle godine nakon teške bolesti.

A što mu je rekao njegov učenik Novak Đoković?

– Bilo mu je drago, pitao me kako da me oslovljava, gospodine članu ili nekako tako… Doći će i on na red. Ja sam prvi s ovih prostora, a on će još puno toga ostvariti pa onda doći na red. Ja ću ga čekati… – zaključio je Goran za Novu TV.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Provesti izmjene izbornog zakona, Hrvati ostaju vezivno tkivo BiH

Read Next

Je li moguća hrvatska koalicija u Zenici?

Follow On Instagram