<

Predsjedništvo zeničke HVIDRA-e posjetilo Kruščik u Čajdrašu

U petak, 7, srpnja 2017. predsjedništvo zeničke HVIDRA-e na čelu s predsjednikom Nenadom Gelić, posjetili su Kruščik u Čajdrašu. Tim povodom održan je i sastanak predsjedništva zeničke HVIDRA-e, gdje su sumirani dosadašnji rezultati rada. Na sastanku se razgovaralo i o aktualnoj političkoj situaciji, problemima u financiranju od strane Grada Zenice, kao i o predstojećim županijskim igrama za članove HVIDRA-e Ze-Do Županije.

Pored sastanka, predsjedništvo je potom obišlo područje Kruščika, kao i provelo popodne uz ugodno druženje i sportska natjecanja.

 

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

HRVATSKI VJERNICI LONDONA PROSLAVILI MISU ZA DOMOVINU Čestitali svom fra Ljubi 20. obljetnicu svećeničkog služenja

Read Next

Barbari pred vratima hrvatskih medija

Follow On Instagram