<

Prikupljena sredstva za kupovinu nove kuće obitelji Đurić

Udruga “Čuvarica tradicije” iz Nove Bile priopćila je kako su uspjeli prikupiti sredstva za kupovinu nove kuće u selu Čifluk, za obitelj Đurić.

“U kratkom vremenu zahvaljujući dobrim i humanim ljudima prikupili smo novce kojom ćemo kupiti kuću za obitelj Đurić. Ovim putem zahvaljujemo se svima koji su pripomogli i dali svoj doprinos.

To je svih nas za njih najljepši Božićni poklon”, izjavio je predsjednik Udruge Marinko Matošević. Podsjetimo, obiteljska kuća Marka Đurića u kojoj su živjeli kao podstanari nedavno je potpuno izgorjela u požaru koji se dogodio u nedjelju 22. rujna u večernjim satima u selu Kula općina Travnik.

“Marku i njegovoj obitelji želimo obilje blagoslova u novoj kući”, zaključio je za kraj Matošević.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Glumica Petra Kraljev: Na ulici me često zovu imenom iz serije

Read Next

Najava: “Uskopaljske jeseni 2019.”

Follow On Instagram