<

Bazenima, wellness i spa centrima u FBiH dozvoljen rad od 30. svibnja

Javni bazeni i kupališta, wellness i spa centri na području Federacije BiH ponovno će moći početi s radom 30. svibnja.  Odlučeno je to na sjednici Federalnog stožera civilne zaštite. Donesena je odluka da dosadašnja naredba koja je važila do 30. svibnja više ne bude produžena, piše Klix.ba. 

Također, slično važi i za sportske i rekreacijske centre. Podsjetimo, i nogometne utakmice u Federaciji Bosne i Hercegovine mogu se, što se tiče Federalnog stožera igrati nakon 30. svibnja. 

Ove odluke, kao i one kojima se tržnim centrima i ugostiteljskim objektima u zatvorenom prostoru dozvoljava rad, donesene su zbog bolje epidemiološke situacije u FBiH./vecernji.ba/

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Zovko pitala povjerenika Borrella planira li EU preuzeti vodeću ulogu na zapadnom Balkanu

Read Next

Legendarni Blaženko Lacković se oprostio od rukometa

Follow On Instagram