<

BiH poražena u Zenici, Italija slavila s 3:0

eprezentacija Bosne i Hercegovine doživjela je novi poraz u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. U Zenici je slavila Italija s rezultatom 3:0. Italija je nastavila dominaciju i niz pobjeda, iako je davno osigurala odlazak na Euro. S druge strane, Zmajevi se nisu imali čemu nadati nakon što je ranije danas Finska razbila Lihtenštajn s 3:0 i osigurala odlazak na Euro, piše Sportsport.ba. Ipak, najavljivali su u bh. taboru hrabru i dobru igru, da se iskupe za loše poteze tijekom cijelih kvalifikacija, ali uslijedio je novi poraz. Od početka susreta bilo je jasno da će se gledati otvoren nogomet, da će biti dosta prilika i pogodaka, ali nažalost svi su završili u korist Azzurra. U 21. minuti Italija je povela s 0:1, a strijelac je Acerbi. U 37. minuti je Insigne pogodio za 2:0 U 53. minuti Belotti odlično pogađa za 0:3. BiH: Šehić, Kvržić, Kovačević, Bičakčić, Kolašinac, Pjanić, Bešić, Cimirot, Krunić, Višća i Džeko, prenosi Avaz. Italija: Donnaruma, Florenzi, Bonucci, Acerbi, Emerson, Tonali, Jorginho, Barella, Bernardeschi, Insigne i Belotti.

izvor:vecernji.ba

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Hrvatska protiv Slovačke po Europsko prvenstvo

Read Next

SREDNJA EUROPA PONOVNO VRIJE Tri desetljeća nakon revolucije koja ih je oslobodila komunizma, ljudi su ponovno na ulicama: ‘Dosta nam je korupcije’

Follow On Instagram