<

Čavara čestitao 28. obljetnicu osnutka HVO-a

U povodu 28. obljetnice utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uputio je prigodnu čestitku pripadnicima Oružanih snaga BiH koji baštine naslijeđe HVO-a i svim bivšim pripadnicima HVO-a, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

„Svim pripadnicima Hrvatskog vijeća obrane i svim obiteljima poginulih, nestalih i umrlih pripadnika HVO-a čestitam 28. obljetnicu utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane.

Danas, na ovaj dan koji je vrlo važan za sve nas, na dan utemeljenja HVO-a, s ponosom se prisjećamo uloge HVO-a u obrani opstojnosti i slobode hrvatskog naroda, ali i opstojnosti BiH kao države i doprinosu uspostave mira i slobode u BiH.

Posebnu zahvalnost i duboko poštovanje izražavam poginulim pripadnicima HVO-a koji su dali svoje živote za našu slobodu, za naše domove i obitelji, i tu njihovu svetu žrtvu trebamo i moramo sačuvati od zaborava.

Poštovani branitelji, još jednom Vam osobno i u ime Federacije BiH čestitam 28. obljetnicu utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane!“, stoji u čestitki./HMS/

Dražen Čolić

Dražen Čolić je rođen 19.07.1980. u Zenici. Zaposlen je kao tajnik HKD"Napredak" podružnice Zenica. Na portalu Kockice radi kao novinar- istraživač.

Read Previous

Uskrsna poruka nadbiskupa Vukšića

Read Next

Čestitka ministra branitelja Hrvatske Medveda povodom 28. obljetnice HVO-a

Follow On Instagram