<

Čestitka ministra branitelja Hrvatske Medveda povodom 28. obljetnice HVO-a

Svim pripadnicima Hrvatskog vijeća obrane čestitam Dan utemeljenja HVO-a, s posebnim prisjećanjem na sve poginule, nestale i umrle branitelje.

Povodom 28. obljetnice utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved uputio je čestitku svim pripadnicima HVO-a: “Poštovane obitelji poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja, pripadnici Hrvatskog vijeća obrane, dragi prijatelji, na današnji dan kada se prisjećamo osnutka Hrvatskog vijeća obrane, oružane snage koja je imala ključnu ulogu u opstanku Hrvata u Bosni i Hercegovini, prisjećamo se i svih hrvatskih žrtava u obrani opstojnosti i slobode našeg naroda.

Zbog žrtve poginulih i nestalih pripadnika HVO-a, danas je obveza svih nas stajati na braniku jednakopravnosti Hrvata u BiH. Uz zahvalu svima njima i njihovim obiteljima, upućujem čestitke svim pripadnicima HVO-a. Neka ovaj dan zauvijek ostane zabilježen u povijesti i sjećanju hrvatskog naroda”, piše u čestitki ministra hrvatskih branitelja Tome Medveda

Dražen Čolić

Dražen Čolić je rođen 19.07.1980. u Zenici. Zaposlen je kao tajnik HKD"Napredak" podružnice Zenica. Na portalu Kockice radi kao novinar- istraživač.

Read Previous

Čavara čestitao 28. obljetnicu osnutka HVO-a

Read Next

Misa posvete ulja u sarajevskoj katedrali Srca Isusova

Follow On Instagram