<

EHF EURO: BiH i Francuska igraju za prestiž

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine utakmicom protiv Francuske danas završava nastup na Europskom prvenstvu u rukometu (EURO EHF 2020).

Izabranici Bilala Šumana u svom debiju na europskim prvenstvima upisali su dva poraza u prve dvije utakmice. “Zmajevi” su u prvom meču grupe “D” u Trondheimu poraženi od domaće Norveške sa 26:32, dok je u drugom susretu od njih bila bolja reprezentacija Portugala (24:27).

Rukometaši BiH će prvi, povijesni nastup na EURO-u zaključiti danas kada će odmjeriti snage sa višestrukim svjetskim i europskim prvakom, reprezentacijom Francuske. Ovaj susret je bez rezultatskog značaja pošto su obje ekipe uoči trećeg kola već izgubile šanse za plasman u narednu rundu natjecanja.

Utakmica protiv Francuske počinje u 18:15 sati.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Branko Schmidt snimio dokumentarni film o Ivi Gregureviću

Read Next

ČOVIĆ: Ne očekujem probleme u komunikaciji s Milanovićem, nego potporu Hrvatima u BiH

Follow On Instagram