<

Hrvati uvjerljivo svladali Crnogorce u Grazu

Na otvorenju europskog rukometnog prvenstva , svoe snage odmjerili su reprezentacije Hrvatske i Crne Gore. Prvo poluvrijeme bilo je dunamično, uz greške i isključenja, donoseći napetu i zanimljivu utakmicu.

Hrvatska je pobjedom protiv Crne Gore otvorila Europsko prvenstvo u rukometu. Nakon lošeg prvog poluvremena, u drugom su Kauboji potpuno okrenuli utakmicu i na kraju uvjerljivo slavili.

”Mislim da u prvom poluvremenu nismo dobro igrali, obrana je bila loša, u napadu nismo bili strpljivi. Nasjeli smo na njihovu igru, igrali su jako disciplinirano, nismo imali timsku igru. U drugom je obrana bila kudikamo jača, obrana 5-1 jako je dobro funkcionirala na čelu s Duvnjakom. Mislim da moramo čvrsto biti na nogama, ne smijemo se dizati u nebo, moramo razmišljati o Bjelorusiji. Ako budemo igrali kao u prvom poluvremenu, sigurno nećemo dobiti utakmicu. Moram pohvaliti igrače, motivirano su ušli u nastavak, sve pohvale za drugo, ali ne i prvo poluvrijeme”, rekao je Lino Červar nakon utakmice za RTL.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

KRŠTENJE GOSPODINOVO A

Read Next

Zubčić jedini Hrvat u drugoj vožnji: Startao kao 48. i došao do prilike za nove bodove

Follow On Instagram