<

Hum u središnjoj Bosni oduševljava društvenu zajednicu svojim radom

Hrvatska udruga mladih u središnjoj Bosni iz Viteza je danas obradovala još jednu porodilju i prigodno uručili auto-sjedalicu i ostale poklone. Hum u središnjoj Bosni je udruga koja je od početka djelovanja krenula u realizaciju projekta pod nazivom ,,Kolica za radost” u kojem porodiljama daju na korištenje dječja kolica, auto-sjedalicu, krevetac i slično.

Pohvalno je vidjeti i osjetiti kako mladi u središnjoj Bosni vode brigu o porodiljama i općenito o obiteljima središnje Bosne. Ova skupina mladih osoba je u proteklih godinu dana s raznim projektima oduševljavala stanovnike središnje Bosne. Sudjelovali su u brojnim humanitarnim, ekološkim i društveno korisnim projektima i aktivnostima.

Kako nam je rekao predsjednik udruge Mateo Marić, ovo je 24. porodilja kojoj su uručili pomoć u vidu auto-sjedalice, kolica, kreveta za bebe i sličnog. Ovo je projekt koji će obilježavati Hum u središnjoj Bosni, jer je udruga osnovana s glavnim ciljem, a to je zaštita obitelji kao institucije. Iz udruge šalju poruku koja je i njihov moto: ,, Nemojte se nikad umoriti čineći dobro”.

izvor:vecernji.ba

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Obilježena 75. obljetnica komunističkog ubojstva 66 hercegovačkih franjevaca

Read Next

Priopćenje s 9. sjednice Glavnog vijeća HNS

Follow On Instagram