Humana gesta vlasnika Vujević company – PORTAL KOCKICE <

Humana gesta vlasnika Vujević company

Da uvijek može biti gore nego što trenutno jeste pokazalo se i u slučaju Marka Đurića čija je kuća u kojoj su živjeli kao podstanari potpuno izgorjela u požaru koji se dogodio dana 22. rujna. 2019. godine, u mjestu Kula, općina Travnik.

Naime, dana 12.10.2019. godine na parking prostoru ispred firme Vujević Copmany, u Vitezu, izgorjelo je i motorno vozilo Marka Đurića, kom prilikom, na svu sreću, nitko nije ozlijeđen.

Da još uvijek ima dobrih i humanih ljudi pokazao je i vlasnik navedene firme koji je odlučio da pomogne obitelji Marka Đurića i na taj način im olakša životnu situaciju koja ih je zadesila,piše adrenalin.ba.

Fotografija Vujevic Company.

Status na Facebook profilu Vujevic Company u potpunosti prenosimo:

“Obiteljska kuća Marka Đurića potpuno je izgorjela u požaru, koji se dogodio u nedjelju 22. rujna u večernjim satima u selu Kula općina Travnik.” Recenica i nesretan slucaj koji kruzi zadnjih dana po internetu. A danas 12.10. oko 10h na parkingu ispred nase firme na PC-96 auto marke Passat vlasnika upravo Marka Đurića je se zapalio, plamen je zahvatio istrument tablu,sofersajbu, vrata te ostali interijer, na svu srecu nitko nije ozlijedjen. 
Gledajuci kroz sta obitelj prolazi ovih dana, a pogotovo da ih je zadesila nesreca za nesrecom prvo za kucu,pa sad i za auto odlucili smo im barem malo vratiti osmijeh na lice, s time sto smo im poklonili “novi-isti” auto. U poslijepodnevnim satima smo posjetili obitelj Đurić sa paketom pomoci i urucili kljuceve novog auta te dostavili osteceno.
U pomoć nam je se pridruzio i #ŠlepSlužbaPapić sa dostavom ostecenog auta

Fotografija Vujevic Company.
Fotografija Vujevic Company.
Fotografija Vujevic Company.
Fotografija Vujevic Company.

izvor:centralna.ba

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Modrić: Zakomplicirali smo malo, protiv Slovaka idemo po pobjedu

Read Next

Sustav gradskih bicikala “Nextbike” konačno zaživio i u Zenici

Follow On Instagram