<

Izabel i Mateo Kovačić čekaju dijete nakon tri godine braka..

Par je svoju vezu započeo prije točno deset godina, a upoznali su se u crkvi svetog Antuna Padovanskog, u onoj istoj  gdje su 2017. izrekli sudbonosno ‘da’

U braku su tri godine,  a sada za njih stižu samo sretne vijesti. Nogometaš Mateo Kovačić (26) i njegova supruga Izabel (27) čekaju svoje prvo dijete, doznaje Story. Prinova bi u obitelj trebala stići na ljeto.

Kontaktirali smo Izabelinu menadžericu za komentar, no odgovorila nam je kako ništa neće reći na tu temu.Par je svoju vezu započeo prije točno deset godina, a upoznali su se u crkvi svetog Antuna Padovanskog, u onoj istoj  gdje su 2017. izrekli sudbonosno ‘da’. Mateo je u toj crkvi bio ministrant, a Izabel je pjevala u župnom zboru Lilium. Često su se viđali na nedjeljnim misama i malo po malo, zaljubili jedno u drugo. Izabel je najviše voljela pjevati psalme i duhovne šansone, što se Matea izrazito dojmilo. 

Mnogi ih često nazivaju ‘savršenim’ parom. Usklađuju modne kombinacije, a ne stide se svijetu pokazati koliko se vole. Često na društvenim mrežama dijele zajedničke fotografije s emotivnim porukama. 

No, nije uvijek sve bilo tako savršeno. I njihova je veza prošla kroz izazove. Kad je Mateo prije gotovo šest i pol godina potpisao za Inter te se preselio u Milano, Izabel i on održavali su vezu na daljinu, što im nije bilo lako. Svaki slobodan trenutak provodili su zajedno, a čim bi ‘uhvatili’ priliku putovali su jedan kod drugoga.

– Kad sam odlazio iz Zagreba, bilo mi je jako teško jer sam se vezao za Izabel i prijatelje. Nedostajala mi je i moja župa gdje sam proveo šest prekrasnih godina. No pomirio sam se s tim jer je sve to dio nogometa – rekao je svojedobno nogometaš. No, nedugo potom par se zaručio, a 2017. stali su pred oltar. /24sata.hr/

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Zastupnica SDA traži kazne za sudionike prosvjeda protiv mise za žrtve Bleiburga

Read Next

ŠKODA isporučila 1.24 miljuna vozila u 2019. godini

Follow On Instagram