<

Kardinal Bozanić i premijer Plenković razgovarali o posljedicama potresa i stanju pandemije u Hrvatskoj

Na početku susreta kardinal Bozanić i predsjednik Vlade Plenković spomenuli su se pokojne Anamarije Carević koja je preminula od posljedica nedjeljnog potresa.

Potres u Zagrebu i aktualno stanje pandemije bile su teme susreta zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića i predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića održanog u utorak 24. veljače u Nadbiskupskom bogoslovnom sjemeništu u Zagrebu.

Na početku susreta kardinal Bozanić i predsjednik Vlade Plenković spomenuli su se pokojne Anamarije Carević koja je preminula od posljedica nedjeljnog potresa koji je pogodio Grad Zagreb i okolicu. U nastavku razgovora kardinal Bozanić i premijer Plenković osvrnuli su se na posljedice razornog potresa te veliku štetu nastalu na sakralnim objektima Zagrebačke nadbiskupije, kao i na aktualno stanje pandemije koje od svih čimbenika društva te građana traži najvišu razinu odgovornosti, međusobnu solidarnost i djela ljubavi, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije | Bitno.net

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Ranko Križanović iz OKK Čelik izabran u najbolju petorku prvenstva A1 lige

Read Next

Svetkovina Blagovijesti nas podsjeća da Bog ide za nama kako bi nas vratio u stanje prije grijeha

Follow On Instagram