KŠC Petar Barbarić iz Travnika i učenica Ana Eldić osvojila vrijedna priznanja – PORTAL KOCKICE <

KŠC Petar Barbarić iz Travnika i učenica Ana Eldić osvojila vrijedna priznanja

Učenici osnovnih i srednjih škola koji su prepoznati kao najbolji u svom kantonu na temelju odličnog uspjeha te bogatog opusa izvannastavnih i izvanškolskih aktivnosti kroz školsku 2018./2019. godinu nazočili su svečanoj dodjeli nagrada u zgradi Vlade Federacije Bosne i Hercegovine u Mostaru.

Iz Županije Središnja Bosna izabrana su tri učenika, među kojima je i učenica Gimnazije KŠC-a Travnik, Ana Eldić. Ana je odlična učenica IV.c odjela. Sudjelovala je na mnogobrojnim programima Europske unije, seminarima i edukacijama te natjecanjima na općinskom, kantonalnom, federalnom i međunarodnoj razini. Uz brojna priznanja, ovo priznanje je jako značajno za njen daljnji rad i školovanje.

Također, Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke dodijelilo je priznanje i Katoličkom školskom centru „Petar Barbarić“ – Gimnazija Travnik za prepoznavanje, poticanje i usmjeravanje talentiranih učenika ka putevima utemeljenim na znanju.
Čestitamo našoj Ani i svim djelatnicima koji su ju vodili, motivirali i poticali ka postizanju izvrsnih rezultata!

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Sveta Lucija – danas se sije pšenica za doček Mladog Kralja

Read Next

Tajna božićne pšenice na klipu kukuruza

Follow On Instagram