<

Marchelo nastupio u HKD Napredak Zenica

Glazba umire, masu nije briga. Večerašnji koncert Marka Šelića Marchela, pokazao je da u Zenici itekako postoji masa ljudi koja i dalje prepoznaje kvalitetu kada je u pitanju glazba.

Koncert je započeo nastupom mladog zeničkog repera Zerina Husejnovića (MOŽDA), a potom je publiku oduševio i prvi beatbox bend Hajkokolibri kojeg čine Tarik Osmanbašić i Deni Tica.

Potom je na binu izašao i Marchelo s bendom koji je svoj nastup započeo s publici dobro poznatom numerom – “Pegla”.

Pozitivne vibracije prenosile su se HKD-om Napredak Zenica. Numere s albuma, rime koje publika osjeća, priče o tome kako su nastajale pjesme i realnost naše svakodnevice dodatno su upotpunile atmosferu. A Marchelo i publika su kliknuli na prvu.

“Na Balkanu ne postoje zvijezde. I ne postoji kostim u koji u ćemo se presvući i izaći na binu. Ono što sad slijedi jeste striptiz, ali striptiz duše.” – rekao je Marchelo neposredno prije izvođenja pjesme Kostim.

Marko se zahvalio publici, svjetla su se ugasila, a gdje prestaje pjesma, počinje “Hoćemo još”. Za kraj publika je tražila numeru “Jedan” u kojoj je uživala za kraj ovog druženja.

Koncert Marka Šelića Marchela bio je finalni događaj pete fundraising kampanje RadiYa Active.

Tekst preuzet sa stranice – RadiYa Activ

Dražen Čolić

Dražen Čolić je rođen 19.07.1980. u Zenici. Zaposlen je kao tajnik HKD"Napredak" podružnice Zenica. Na portalu Kockice radi kao novinar- istraživač.

Read Previous

Bosna i Hercegovina može izvoziti jaja u EU

Read Next

Četiri kandidata ispunjavaju uvjete natječaja za direktora SIPA-e

Follow On Instagram