“Mladifest” u Međugorju će se ipak održati – PORTAL KOCKICE <

“Mladifest” u Međugorju će se ipak održati

“U vremenu pandemije virusa Covida-19 svi programi međunarodnih duhovnih obnova i ovogodišnji ‘Mladifest’ dovedeni su u pitanje. Hvala Bogu, trenutačna situacija dopustila nam je da u nešto skromnijem opsegu organiziramo ovogodišnji 31. Mladifest. Velika većina ovogodišnjeg programa prebacila se na elektroničke mreže gdje naše programe prati veliki broj vjernika iz cijeloga svijeta.

Ovogodišnji ‘Mladifest’ u potpunosti će biti moguće pratiti putem medija te na taj način ostajemo povezani sa svima onima koji nažalost neće moći biti prisutni u Međugorju. Ovisno od epidemiološke situacije, dolazak mladih će biti organiziran poštujući upute nadležnih institucija.

Povezani u istom Duhu rastimo u Gospinoj školi i radujmo se što ćemo i ove godine biti povezani mislima i srcima u Međugorju”, poručio je međugorski župnik fra Marinko Šakota, donosi Međugorje-info.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Beograd – Prosvjednici s bakljama upali u Skupštinu, viču ‘Uhitite Vučića!’

Read Next

Duhovno promišljanje fra Dejana Međugorca uz Petnaestu nedjelju kroz godinu

Follow On Instagram