Nastavi li Real s neuvjerljivim igrama Zidane postaje bivši, a Perez je već pronašao i njegovu zamjenu – PORTAL KOCKICE <

Nastavi li Real s neuvjerljivim igrama Zidane postaje bivši, a Perez je već pronašao i njegovu zamjenu

Zinedine Zidane se vratio u Real Madrid u ožujku ove godine nakon što je u lipnju 2018. godine otišao iz kluba s kojim je kao trener osvojio tri Lige prvaka i naslov prvaka Španjolske između 2016. i 2018. godine. Iako je dočekan kao spasitelj Reala nakon dosta lošeg prvog dijela sezone, Zidaneova druga epizoda na čelu ‘kraljeva’ i nije se pokazala uspješnom do sada.

Getty Images
Getty Images

Real Madrid će vrlo vjerojatno htjeti što prije zaboraviti prošlu sezonu, ali ni ove ne izgledaju uvjerljivo. Stigli su igrači poput Edena Hazarda i Luke Jovića koji su trebali donijeti golove, ali u prva dva kola Real je upisao pobjedu i remi s Valladolidom što ipak nije na razini ponajboljeg španjolskog kluba.

Predsjednik Reala Florentino Perez Zidaneu je dao preko 300 milijuna eura za pojačanja i sada očekuje da će francuski stručnjak osvojiti sve što se osvojiti da. Za sada mu i dalje vjeruje i daje punu podršku, ali španjolski mediji pišu kako bi Zidane vrlo lako mogao postati bivši ako se njegova ekipa ne trgne, a već je poznato i tko bi ga trebao naslijediti.

Getty Images
Getty Images

Prema pisanju Diario Sporta Perez je u kontaktu s Joseom Mourinhom kojeg u svakom slučaju želi u nekom trenutku vratiti u Real. Mourinho je već vodio Real i s njim je osvojio La Ligu 2012. godine. Portugalski stručnjak je navodno odbio neke ponude iz Kine jer čeka pravu priliku u nekom od europskih velikana, a to bi, nastavi li ovako Zidane, mogao biti Real Madrid.

izvor:100posto.hr

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Ispovijest Jamie Olivera: Kako sam bankrotirao

Read Next

Kramarić: Moram na operaciju! Čekao sam, čekao i prelomio…

Follow On Instagram