<

Ne propustite finale druge sezone hit serije ‘Na granici’ 18. prosinca

Marko zaprosi Petru, a Tomo postaje vitez – ne propustite veselu završnicu popularne serije

Najgledanija serija u 2019. serija ”Na granici”, te je kao i s prvom i drugom sezonom oduševila gledatelje, a uskoro će imati priliku pogledati i posljednju epizodu s omiljenim likovima iz imaginarne Lokvice. Baba Zorka, Andrija, Nediljko, Anđelka, Luka, Tomo, Marko i Petra te brojni drugi živopisni likovi zabavljali su nas i dobro nasmijali tijekom ukupno dvjestotinjak epizoda.

Da je serija ostvarila izvanredan podaci svjedoče i podaci gledanosti, visoke brojke posjećenosti na društvenim mrežama, a serija će ostati zapamćena čak i kao najgugalnija serija u 2019. godini.
Drugu sezonu serije ”Na granici” na Novoj TV prati u prosjeku više od 580 tisuća gledatelja, i serija ostvaruje 38,2 posto udjela u gledanosti. Na društvenim mrežama omiljene likove, radnju i dodatne sadržaje prati također velik broj obožavatelja, pa tako 144 tisuće pratitelja ima na Facebooku, 54,2 tisuća na Instagramu, a u seriji obožavatelji uživaju i na YouTube kanalu Nove TV koji okuplja 189 tisuća pretplatnika. O popularnosti serije na tom kanalu govori i podatak da čak 14 videa vezanih za seriju ima preko milijun pregleda.

Lokvičani su osvojili Hrvatsku, a u srijedu 18.prosinca vidjet ćemo i emotivni i uzbudljivi rasplet priče, priče u kojoj smo pratili intenzivan odnos između švercera i policije, ali i između Petre i Marka. Kako će izgledati prosidba koja zapravo pomiruje dva različita svijeta, kako će završiti i posljednja policijska akcija u Lokvici, te koje sve novosti stižu u živote omiljenih likova saznat ćemo sljedeći tjedan u posljednje dvije epizode serije ”Na granici”.

U Lokvici je pravda iznenađujuće brza i šokantno neumoljiva, a da je tome tako uvjerite se gledajući veliku završnicu omiljene serije na Novoj TV u srijedu 18.prosinca od 20 sati.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

IUSTITIA ET PAX HBK Pozvala predsjedničke kandidate da podrže Hrvate u BiH

Read Next

Zastupnički dom o proračunu FBiH za 2020. godinu

Follow On Instagram