<

Neodoljive pisanice s mašnicom gotove za dvije minute

Bliži se Uskrs. Ove godine sigurno će biti drugačiji nego smo navikli, ali to ne znači da se trebamo odreći ukrašavanja našeg doma, pokojeg kolača ili finog ručka.

U cijeloj ovoj situaciji dobra stvar je da imamo više slobodnog vremena pa je ovo godina u kojoj napokon možete ostvariti sve one ideje koje ste imali prethodnih godina, ali jednostavno niste stizali zbog obaveza. Osim toga, ukrašavanje doma za Uskrs idealna je prilika za druženje s ukućanima.

Ako imate djecu i njih uključite u sve vaše aktivnosti. Jedan od nezaobilaznih simbola Uskrsa su pisanice, a upravo njihovo ukrašavanje bit će odlična razonoda i za male i za velike. Ideja je mnogo, a ovaj put izdvojit ćemo jednostavan i brz način ukrašavanja iz kojeg stoji Katarina, vlasnica Instagram profila __madnessofcreativity. Za pisanice poput njenih trebate samo svilenu trakicu, lak za nokte u istoj boji i ljepilo kojim ćete pričcžvrstiti mašnicu./vecernji.ba/

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

U HNŽ još dva slučaja zaraze koronavirusom, po jedan u Čitluku i Jablanici

Read Next

Premijer Hrvatske : Ulazimo u razdoblje koje traži zajedništvo, samodisciplinu, strpljivost

Follow On Instagram