Nogometaš Schalkea lažirao svoju smrt i dobio milijune eura od osiguranja – PORTAL KOCKICE <

Nogometaš Schalkea lažirao svoju smrt i dobio milijune eura od osiguranja

Prije četiri godine mladi nogometaš Schalkea Hiannick Kamba proglašen je mrtvim u prometnoj nesreći u rodnom Kongu. Međutim, “Bild” je sada objavio da je ta vijest bila lažna, da je Kamba živ i da radi u Njemačkoj. Objavljeno je da je nakon lažiranja obitelj nogometaša dobila ogromnu odštetu od osiguranja.

-Kamba je lažirao svoju smrt kako bi dobio novac od osiguranja, a u Kongu se vodi kao mrtav. Obitelj je od osiguranja dobila iznos od šest milijuna eura, otkrio je njemački list.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Mađarska odbila Istanbulsku konvenciju: Imamo pravo braniti svoju zemlju i kulturu

Read Next

Tvrtka Eurocompany iz Osiječka (Odžak) prednjači u BiH

Follow On Instagram