<

Nonšalanto je uzeo auto roditeljima kako bi se provozao po autocesti, a policija je ostala u šoku kad su shvatili kojom brzinom je vozio

Osmogodišnji dječak iz Njemačke zapanjio je policiju svojim riječima nakon što su ga pronašli na jednom stajalištu na autocesti gdje je upalio sva četiri žmigavca i postavio sigurnosni trokut na cestu.

Naime, sve je počelo pozivom žene koja je policiji pola sata nakon ponoći prijavila da joj je nestalo dijete i Golf koji je bio parkiran ispred njene kuće u zapadnom dijelu grada Soest.

Samo se htio provozati

Kako je policija objasnila u priopćenju, osmogodišnjak je uzeo auto od majke i odlučio se usred noći provozati po autocesti na zapadu Njemačke. No, majka je dječaka četrdesetak minuta kasnije pronašla na stajalištu na autocesti A44.

Na stajalište je stigla i policija kojoj je dječak objasnio da se samo htio provozati te da se odlučio zaustaviti jer je osjetio nelagodu nakon što je automobil dostigao brzinu od 140 kilometara na sat.

Majka je izjavila da dječak redovno vozi karting, a da je i ranije vježbao vožnju pravog automobil na privatnom posjedu.

izvor:100posto.hr

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Zeničani Stipo Jurić dokaz da ništa nije nemoguće- ‘Krš sam s obitelji pretvorio u park prirode’

Read Next

Fantastični Dinamo na korak do Lige prvaka!

Follow On Instagram