<

Nova odluka: Vatikan i dalje ostaje zatvoren za posjetitelje

Najmanje do 13. travnja, kada se slavi Uskrsni ponedjeljak, Vatikan će biti zatvoren za hodočasnike i posjetitelje, objavio je Tiskovni ured Svete Stolice.

Prvotna mjera zatvaranja Trga sv. Petra, istoimene bazilike i ostatka najmanje države na svijetu kao krajnji datum predviđala je 3. travnja, tj. danas. Kurijalni uredi ostali su otvoreni, ali samo za najnužnije poslove.

Prema posljednjim informacija u Vatikanu je sedmero osoba zaraženo koronavirusom. Među njima nije papa Franjo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tino Krvavica | Bitno.net

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Obnovljena posveta Vrhbosanske nadbiskupije Srcu Marijinu

Read Next

TALIJANSKI GIGANT PONOVNO KREĆE U LOV NA IVANA RAKITIĆA U igri su još dva kluba, ali jedna stvar u čitavoj priči predstavlja najveći problem

Follow On Instagram