<

Novih 14 slučajeva koronavirusa u BiH

U Republici Srpskoj je u posljednja 24 sata urađeno testiranje 529 laboratorijskih uzoraka, a koronavirus potvrđen je kod još 14 osoba, priopćilo je Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite RS.

Radi se o četiri muškarca i deset žena. Dvije osoba muškog spola su srednje životne dobi i dvije starije životne dobi. Dvije osobe ženskog spola su mlađe životne dobi, pet srednje i tri starije životne dobi. Prema mjestu prebivališta po tri osobe su iz Banje Luke, Prijedora i Modriče, dvije osobe su iz Teslića, i po jedna osoba je iz Kozarske Dubice, Ribnika i Prnjavora.

Pet osoba je hospitalizirano, dok će ostali biti u izolaciji u skladu sa definiranim procedurama. Deset osoba nije moglo navesti jasnu epidemiološku vezu, dok su četiri navele kontakt sa pozitivnim osobama. /vecernji.ba/

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Bošnjački ministri blokiraju Odluku o raspodjeli sredstava MMF-a

Read Next

Nevjerojatni pronalazak u Jeruzalemu

Follow On Instagram