<

NY Times: US Open će se igrati u predviđenom terminu

Prema pisanju uglednog američkog dnevnog lista “New York Timesa”, Američki teniski savez (USTA) odlučan je u namjeri da ove godine održi US Open i to bez prisustva gledatelja zbog koronavirusa.

Iako su neki od najboljih igrača svijeta predvođeni Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom izrazili zabrinutost u vezi dolaska u New York na turnir, prema neimenovanim izvorima “New York Timesa” USTA će kasnije ovoga tjedna objaviti da će se turnir igrati u terminu od 31. kolovoza do 13. rujna kako je to bilo i originalno predviđeno.

Održavanje US Opena podržali su i ATP i WTA.

Teniska sezona prekinuta je od sredine ožujka zbog izbijanja pandemije koronavirusa što je za posljedicu imalo otkazivanje Wimbledona i odgodu Roland Garrosa za jesen./hrt.hr/

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Sakrament Svete Pričesti u župi Sv. Ilije u Zenici primilo osam prvopričesnika

Read Next

Čović i Izetbegović potpisali sporazum o održavanju izbora u Mostaru; obvezali se izmijeniti Izborni zakon BiH

Follow On Instagram