<

Priopćenje s 9. sjednice Glavnog vijeća HNS

U ponedjeljak, 10. veljače, održana je 9.  sjednica Glavnog vijeća Hrvatskog narodnog sabora Bosne i Hercegovine (GV HNS).

Sjednici Glavnog vijeća prisustovali su i predstavnik Hrvatskog leksikografskog Instituta u Bosni i Hercegovini, Ivan Anđelić, Glavnog vijeća Hrvatske zajednice Herceg-Bosne, Vlado Šoljić i Hrvatskog dokumentacijskog centra Domovinskog rata u BiH, Željko Raguž.

Na sjednici su razmatrane teme od zajedničkog interesa navedenih institucija i mogućnosti suradnje na budućim projektima.

Glavno vijeće je razgovaralo i o tijeku pregovora oko izmjena Izbornog zakona i zauzelo stav kako svi prijedlozi koji ne budu sukladni Ustavu i odlukama Ustavnog suda ne trebaju biti ni razmatrane.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Hum u središnjoj Bosni oduševljava društvenu zajednicu svojim radom

Read Next

Kardinal razgovarao sa specijalnim predstavnikom EU u BiH

Follow On Instagram