<

PROMJENE U RUKOMETNOM SAVEZU: Gobac prepustio bitno mjesto dosadašnjem izborniku

Nakon srebrne medalje reprezentacije na Euru, stižu promjene u Hrvatskom rukometnom savezu. Zoran Gobac više nije koordinator HRS-a za muški rukomet. Nakon osvojenog srebra na europskoj smotri odlučio se povući s funkcije koju je obavljao od samih početaka hrvatske reprezentacije. Odluku će potvrditi Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza koji će se sastati za nekoliko dana kada se dojmovi iz Stockholma slegnu.

Lino Červar će očito nadzirati i zapovjedati svih selekcijama Saveza. Zoran Gobac od prvog dana je glavni čovjek HRS-a bez obzira tko bio predsjednik. Sad će Gobac biti samo dopredsjednik, a struku će preuzeti “mago di Umago”, Lino Červar. On će zacijelo i odrediti izbornika koji će voditi ovu generaciju na skorašnjim kvalifikacijama za Olimpijske igre u Tokyu, gdje u Parizu našu momčad čekaju teški suparnici – Francuska, Portugal i Tunis. Još nešto, naš se savez misli kandidirati s Danskom i Norveškom za organizaciju Svjetskog rukometnog prvenstvo 2025. ili 2027. godine! Za taj projekt glavni će biti Zoran Gobac.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Je li moguća hrvatska koalicija u Zenici?

Read Next

Oprah Winfrey – od siromaštva do bogatstva i planetarne slave – 1954.

Follow On Instagram