Razlupao pola kladionice zbog Pogbe – PORTAL KOCKICE <

Razlupao pola kladionice zbog Pogbe

Nakon što je Francuz promašio penal, Makedonac totalno ispao iz kontrole i počeo razbijati televizor!

Manchester United imao je pobjedu na pladnju u ponedjeljak protiv Wolverhamptona, no Paul Pogba nije iskoristio penal u 68. minuti. I dok je Francuz već zaboravio na taj “lapsus”, jedan Makedonac, čini se, neće ga do kraja života prenosi portal Sportske novosti.

Naravno, riječ je o kladioničaru, a ovaj nam dolazi iz Makedonije i trebala mu je pobjeda Uniteda za 11.000 eura. Da stvar bude gora, Francuz nije niti trebao pucati penal, jer je odgovornost preuzeo 21-godišnji Marcus Rashford (Pogba je ove sezone promašio već tri penala do tog trenutka), no Paul se zaletio i doslovno oteo loptu iz ruku svom suigraču.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Stipe Miočić nakon nakon pobjede dobio nevjerojatnu vijest od oca: “Sine, pobijedio sam rak”

Read Next

Nekad najseksi tip na svijetu i holivudski frajer, a danas pomalo ekscentrični glumac: Nolte se drogirao i bio agresivan, a danas živi u kući na drvetu

Follow On Instagram