Robert Prosinečki podnio ostavku – PORTAL KOCKICE <

Robert Prosinečki podnio ostavku

Robert Prosinečki od danas više nije izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Prosinečki je donio odluku da se povuče sa mjesta izbornika BiH nakon poraza u Armeniji (4:2).

“Prije svega moram istaknuti da je Armenija zasluženo pobijedila. Imali smo neke svoje prilike, ali nismo bili na nivou. Možda u napadu jesmo, ali to je sve nevažno. Penal je možda trebao biti za nas, ali tako je kako je. Sve je sada to nevažno jer BiH ne može ići na Euro preko ovih kvalifikacija. Ostaje nam šansa da na prvenstvo odemo preko Lige nacija”, rekao je Prosinečki za Nova BH nakon utakmice, a potom je na konferenciji za medije objavio kako podnosi ostavku.

“Došao sam s ciljem da odemo na Euro. Iako sve šanse za to nisu izgubljene, osjećam se odgovornim i podnosim ostavku”, priopćio je Prosinečki.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

U Orašju svečano otvoreni 24. Dani hrvatskog filma ‘Ivo Gregurević’

Read Next

Na Gospinom vrilu proslavljen blagdan Male Gospe

Follow On Instagram