Robert Prosinečki više nije izbornik Bosne i Hercegovine – PORTAL KOCKICE <

Robert Prosinečki više nije izbornik Bosne i Hercegovine

Robert Prosinečki više nije izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine. Informaciju o sporazumnom raskidu suradnje je u srijedu oko 13 sati potvrdio potpredsjednik Saveza BiH Milorad Sofrenić.
Navodno su već poznati i kandidati za njegova nasljenika. Riječ je o Dušanu Bajeviću, Safetu Sušiću, Miroslavu Ćiri Blaževiću, Mehi Kodri, Amaru Osimu, Husrefu Musemiću, Milovanu Rajevacu. BiH je kvalifikacije za Euro završila na četvrome mjestu u skupini sa 13 bodova iza Italije, Finske i Grčke, a u doigravanju će zaigrati protiv Sjeverne Irske.

Prosinečki je na klupi reprezentacije proveo dvije godine. Za to vrijeme 22 puta je vodio Zmajeve s kojima je ostvario učinak od devet pobjeda, šest neriješenih rezultata i sedam poraza, prenosi Večernji list.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Jesenska korona Žepačkog dekanata

Read Next

Potvrđena nova Europska komisija,Dubravka Šuica potpredsjednica

Follow On Instagram