<

RUSKI RECEPT RAZBIJA UGRUŠKE U KRVI! Što prije počnete, dulje ćete biti zdravi

Ova kaša preporučuje se svima koji imaju problema s upalom površinskih vena, kao i svima onima koji imaju probleme s proširenim venama.

Sve što vam je potrebno da biste napravili ovaj lijek jest 250 g češnjaka i 15 limuna, a sama priprema je više nego jednostavna.

Najprije u blenderu sameljite češnjak, a zatim dodajte dobro oprane limune, i to s korom, pa sve dobro sameljite blenderom.

Kada sve dobro izmiješate, iz blendera smjesu prebacite u staklenku. Nemojte je zatvoriti poklopcem, nego sve prekrijte gazom.

Uzimajte ovu mješavinu svaki dan, po jednu jušnu žlicu uz čašu tople vode, a smjesu čuvajte u hladnjaku. Konzumirajte je svaki dan bez preskakanja i bez stanke.

Vjerujemo da ćete biti zadovoljni rezultatima. Autor:Z.G./Dnevno.hr

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Uočnica Velike Gospe u Komušini

Read Next

Komušina: Blažena Djevica Marija je putokaz svim ljudima!

Follow On Instagram