<

Sarajevo prvak, sezona prekinuta

Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH je na svojoj sjednici održanoj u ponedjeljak navečer prihvatio prijedlog Natjecateljskog povjerenstva. Sezona u Premijer ligi je zaključena, neće se igrati ni Kup.

Vodeće Sarajevo je u trenutku prekida sezone imalo tri boda više od Željezničara, te je tako obranilo naslov prvaka iz prethodne sezone. Željezničar, Zrinjski i Borac igrat će u Europa ligi. Iz lige će ispasti Zvijezda 09 i Čelik, a novi premijerligaši su Olimpik i Krupa, dva povratnika u elitni rang natjecanja./vecernnji.ba/

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

AMERIČKO VELEPOSLANSTVO U BiH: Neprihvatljive su prijetnje i utjecaj na policiju i tužitelje

Read Next

Središnja banka BiH sredstva MMF-a rasporedila entitetima i Brčko distriktu

Follow On Instagram