<

TKO JE BOLJI NA TERENU? Direktor Crvene zvezde želi igrati protiv Dinama u Ligi prvaka

Drugu godinu zaredom Crvena zvezda igrat će u Ligi prvaka. Prvak Srbije postao je prvi klub koji je drugi put koji je do grupne faze Lige prvaka stigao iz prvog pretkola.

“Ostvarili smo veliki uspjeh, treću godinu zaredom igramo grupnu fazu europskih natjecanja. Kada pogledamo gdje smo bili prije pet godina, mogu reći da je ovo nezabilježeno u povijesti momčadskog sporta u Srbiji. Od kluba pred gašenjem postali smo klub koji igra s europskim velikanima”, rekao je direktor Zvezde Zvezdan Terzić, a prenosi 24h.ba.

Na ždrijebu u četvrtak Zvezda će biti u najslabijoj jakosnoj skupini i može izvući Dinamo koji je smješten u treći pot. “Nemamo želje, ali bih volio izvući Dinamo samo da bismo pokazali na terenu tko je bolji. Zvezda je najbolji i najveći klub u regiji. Ta utakmica bi izazvala stvari izvan terena koje nemaju veze sa sportom i koje bih volio izbjeći.”

Čelnik Zvezde uz Dinamo želi izvući velikane. “Želim najjače klubove. Mislim i da navijači žele gledati Bayern, Juventus, Real. Narod je željan velikih utakmica, a mi smo već pokazali protiv Napolija i Liverpoola da možemo igrati s najvećima.”

I Zvezda poput Dinama želi novi stadion. “Marakana je izgrađena radnom akcijom i ne ispunjava uvjete FIFA-e i UEFA-e 50 godina kasnije. Razgovarao sam s predsjednikom Srbije i poručio mi je da će država investirati u stadione Zvezde i Partizana.”

direktno.hr

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

ZOVKO: HR HB je kamen temeljac obrane i očuvanja hrvatskog identiteta u BiH

Read Next

Njemačka izbačena iz kalendara za sljedeću sezonu, gledat će Formulu 1 ‘samo na TV-u’

Follow On Instagram