Travničanin Kristijan Sučić sudi EMF Ligu prvaka – PORTAL KOCKICE <

Travničanin Kristijan Sučić sudi EMF Ligu prvaka

U Italiji se trenutno igra mininogometna Liga prvaka, a među uglednim sucima našao se i Travničanin Kristijan Sučić. Kristijan se prethodnih godina dokazao na nižim ligama u BiH te je prepoznat kao mlada sudačka nada.

Sretan sam i ponosan što sam jedan od rijetkih iz Bosne i Hercegovine koji je dobio priliku suditi na jednom ovakvom turniru, rekao je Kristijan Sučić za portal NovaBila.info te dodaje kako će se nastaviti usavršavati kao nogometni sudac kako bi i dalje napredovao u ovom poslu.

Liga prvaka mininogometnih ekipa igra se turnirski, a iz Bosne i Hercegovine nastupaju dva kluba: Ecos iz Viteza i Sunnyland iz Sarajeva.

NovaBila.info

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Dalić najavio hrabru igru Vatrenih: Napadamo Slovake!

Read Next

Hrvatske do nogu potukla Slovake i vratila se na put prema Euru 2020.

Follow On Instagram