<

Veliki uspjeh mlade Vitežanke: Dora Čosić u TOP 20 na svijetu!

Već naviknuti na odlične vijesti, nema razloga da i ovu godinu ne počnemo sličnima.

Na netom objavljenoj novoj svjetskoj (ITTF) rang listi, Vitežanka Dora Čosić je ostvarila ranking karijere, te je trenutačno 20.kadetkinja svijeta.
Isto tako, od 01.01.2020.godine 9. je kadetkinja starog kontinenta.

Fenomenalno postignuće i nagrada za tešku i iscrpljujuću europsku turneju u 2019. godini.

Od početka 2020.godine, naša članica Dora Ćosić nastupat će pod hrvatskom zastavom i bit će uključena u razvojni plan i program hrvatskog stolnoteniskog saveza (HSTS).

Planirano je da Dora osnovnu školu završi u Vitezu, te da do konca sezone 2019/2020 nastupa za matični klub.
Svoje daljnje, tj. srednjoškolsko obrazovanje, trebala bi nastaviti u Zagrebu,

U Dorino ime i u SK CM Vitez, želimo zahvaliti svima onima koji su dali bilo kakav obol u njenom razvoju kao sportaša i stvaranju osobnosti.
Posebne zahvale idu onima koji su ugradili dio sebe u njene dosadašnje sportske rezultate i postignuća – prvenstveno misleći na trenere.

Nova godina – NOVI IZAZOVI !!!

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Jutros preminuo Zdravko Tomac

Read Next

PREBROJANI SVI GLASOVI: Milanović dobio točno 104.901 glas više od Grabar-Kitarović

Follow On Instagram