<

MLADI POLITIČARI NA ŠKOLI GOVORNIŠTVA HDZ-a 1990

Mladež HDZ 1990 danas je u hotelu „Dinara“ u sklopu političke akademije održala seminar na temu „Izazovi govorništva za mlade“, na kojoj su sudjelovali članice i članovi koji su kandidati na listama za nadolazeće izbore. Sudionici su imali priliku upoznati se sa osnovama javnog nastupa kroz održane radionice kao i naučiti kvalitetno pisati priopćenja za javnost. Naglašena je važnost potrebe sudjelovanja mladih u politici i donošenja svježih ideja u redove stranke.

Na seminaru je  sudjelovalo 16 članova mladeži na čelu s Predsjednikom Mladeži Jozom Ćosićem koji je naglasio važnost održavanja ovakvih seminara budući da je ovo izvanredna prilika mladim članovima koji se žele aktivno baviti politikom. Ćosić je između ostalog istaknuo: „Mladi i obrazovani su najveći potencijal te se upravo u njih treba ulagati ukoliko želimo svjetliju budućnost našem društvu“.
Podsjećamo da je prvi modul Škole govorništva HDZ 1990 održan prije 2 mjeseca u Konjicu pod pokroviteljstvom IRI-a, te da Politička akademija nastavlja dalje s radom u suradnji s fondacijom Konrad Adenauer, a sve u cilju osposobljavanja i podrške mladimn članovima stranke.

 

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

SPOMEN ZENICE U JUKIĆEVOM PUTOPISU

Read Next

MOŽE LI STRES BITI POZITIVAN?

Follow On Instagram