<

OO HDZ 1990 POSJETIO ŽUPE SV. ILIJE I CRKVICE

OO HDZ 1990 Zenica , u sklopu svojih predizbornih aktivnosti, posjetio je župe Sv. ilije i Crkvice. Izaslanstvo OO HDZ 1990 Zenica prisustovalo je misi u 8.00 u župi Sv. Ilije. Nakon svete mise podijeljen je promotivni materijal . Župljani i građani suse uz razgovor s kandidatima i članovima stranke upoznali s aktivnostima i radom ove stranke.

OO HDZ 1990 Zenica prisustovao je na misi u 11.00 u župi Crkvice, a nakon mise upriličeno je druženje kandidata sa mještanima. Mještani su imali brojna pitanja članovima strnake te su imali prigodu da se upoznaju s djelatnošću ove stranke. Kandidati su nastojali mještane upoznati s programom stranke, s dosadašnjim učinjenim te su ih pozvali da izađu na izbore i glasuju.

Ekipa portala Kockice razgovarala je s kandidatkinjom za županijsku skupštinu Ze-Do županije, Ivonom Čolić, koja je za portal kazala: “HDZ 1990 pokazao je koliku snagu i potencijal ima i da je usmjeren ka svim aspektima društva, bez obzira na starosnu dob. Na listi za županijsku skupštinu dominiraju mlade osobe, koje su željne promjena u našem društvu. Stoga, izađite na izbore i podržite našu stranku. Podvucimo crtu i krenimo dalje.”

GALERIJA SLIKA

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

OO HDZ 1990- PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Read Next

EKSKLUZIVNO, INTERVJU SA JOSIPOM LISAC !!!

Follow On Instagram