<

OO HDZ 1990- PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Općinski odbor HDZ 1990 uputio je priopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti.

Poštovani,

Općinski odbor HDZ 1990 prisustovat  će u nedjelju, 28. rujna 2014., misi u 8.00h u župnoj crkvi Sv. Ilije, a nakon mise bit će upriličeno upoznavanje i druženje kandidata sa županijske, federalne i državne liste s građanima, uz dijeljenje promotivnih materijala. Naime, ovo je jedinstvena prigoda da se naši građani upoznaju s radom naše stranke, našim predizbornim programom, kao i onime što je do sada ova stranka učinila. Općinski odbor HDZ 1990 održat će i radni sastanak s župnikom fra Zdravkom Anđićem o aktualnim problemima s kojim se susreće ova župna zajednica.

Potom će Općinski odbor HDZ 1990 posjetit župu Crkvice i prisustovat će misi u 11.00h. Nakon mise bit će upriličeno upoznavanje i druženje kandidata s županijske, federalne i državne liste s građanima, uz dijeljenje promotivnih materijala. Ovo je jedinstvena prigoda da se naši sugrađani informiraju i upoznaju s radom ove stranke, kao i da dobiju konkretne odgovore na brojna pitanja. Potom će Općinski odbor HDZ 1990 održati radni sastanak sa župnikom Don Antom Dominkovićem o aktualnim problemima s kojim se susreće ova župna zajednica.

OO DHZ 1990

Zdenko Kolak

 

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

JAVNI POZIV ZA IZLAZAK NA IZBORE !

Read Next

OO HDZ 1990 POSJETIO ŽUPE SV. ILIJE I CRKVICE

Follow On Instagram