TRADICIONALNI PRIJAM POVODOM USKRSA – PORTAL KOCKICE <

TRADICIONALNI PRIJAM POVODOM USKRSA

Kao i svake godine, i ovaj put je povodom Uskrsa održan tradicionalni prijem 6. travnja 2015. u restoranu “Trubadur”. Isti su upriličili koordinacija katoličkih i hrvatskih institucija, te hrvatski predstavnici političkog života Zenice.

20150406_131859U ime domaćina nazočnima se obratio don.Anto ledić ravnatelj KŠC Sv.Pavao Zenica. U svom govoru je poručio:

Da smo ovih dana u duhu krščanske vjere i tradicije razmišljali o istini koju donosi Sv.pismo. Ta istina je Isusovo uskrsnuće, da uistinu uskrsnuo njaveći je dokaz uskrsla vjera koja je opstala od onih koji ga vidješe živa i preobražena, a to su apostoli koje je konačno uvjerio da je Božiji sin. A da je Božiji sin to reče i sam onaj koji ga je poslao ” Ovo je sin moj ljubljeni u njemu mi sva milina”.

20150406_132642Radost Kristova uskrsnuća slavimo i čestitamo jedni drugima kako bi smo istinu spasenja naše vjere dosljedno živjeli o odgovorno svjedočili.

Na kraju svog obraćanja don.Anto Ledić zaželio je svim vjernicima koji slave Uskrs po gregorijanskom i julijanskom kalendaru Sretan Uskrs i Hristos Vaskrse.

Dražen Čolić

Dražen Čolić je rođen 19.07.1980. u Zenici. Zaposlen je kao tajnik HKD"Napredak" podružnice Zenica. Na portalu Kockice radi kao novinar- istraživač.

Read Previous

GO HDZ 1990 ZENICA- USKRSNA ČESTITKA

Read Next

DIVNA GESTA UDRUGE ŽENA “MODERNA”

Follow On Instagram